فیلم / فرشید نوابی بازیگر سریال ناریا: الهام چرخنده زن اولم بود و واقعیتی است که از زندگیم هرگز حذف نمی‌شه !/ شرمسار گذشته ام نیستم

دلم می‌خواهد بگویم دوستان خوبم، حال فرشید نوابی خوب است. حال پسرش خوب است و دارد با عشق، ‌قدرت و ایمان به آینده خودش و پسرش فکر می‌کند. خواهش می‌کنم بپذیرید زندگی ما هنرمندان هم مثل زندگی همه افراد عادی چالش‌ها و اتفاق‌هایی دارد که کاملا طبیعی است. نخواهید این آرامش با طرح موضوعاتی که این زندگی را به چالش مجدد می‌کشد، گرفته شود.

به‌طور صریح عرض می‌کنم برای الهام چرخنده به‌عنوان مادر فرزندم همیشه احترام قائل هستم و واقعیتی که از زندگی من هرگز حذف نمی‌شود این است که ما یک دهه را با هم زندگی کردیم و به هر حال بنا بر هر مصلحتی صلاح ندیدیم با هم ادامه بدهیم، اما این چیزی از ارزش‌های زندگی گذشته من کم نمی‌کند و همیشه ایشان مادر ارسطو هستند و خواهند بود. امیدوارم اجازه بدهید ما در آرامش ادامه زندگی‌ام را با ارسطو داشته باشیم.

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی